Als horecaondernemer staat u graag in voor de veiligheid van uw gasten en personeel. In een tijd waarin horecaondernemingen steeds vaker langere openingstijden hanteren, wordt het door de gemeente ook steeds vaker geëist dat er een beveiliger aanwezig is om u te ondersteunen bij het waarborgen van deze veiligheid.
In de volksmond wordt deze beveiliger vaak aangeduid als horecaportier, maar wij geven de voorkeur aan de term "gastheer". Deze gastheer werkt nauw met u samen om een deurbeleid op te stellen dat de veiligheid en het comfort van uw gasten waarborgt, zodat zij een plezierige en ontspannen avond kunnen beleven.
Onze gastheren hebben uitgebreide ervaring in zowel grote als kleine gemeentes en zijn bekend om hun ongeëvenaarde gastvrijheid en klantgerichte benadering.
In verschillende gemeenten is besloten om tijdens evenementen zoals carnaval, braderijen en kermissen ook gebruik te maken van onze SUS-teams. Deze teams worden vaak ingezet ter ondersteuning van onze gastheren, politie en handhavers, om ervoor te zorgen dat de veiligheid en het welzijn van de bezoekers te allen tijde gewaarborgd zijn.